Bakgrund

Nykarleby

Geritrim i Nykarleby är en rehabiliterings- och vårdanläggning i norra delen av Österbottens Välfärdsområde, som är specialiserad på geriatrisk och medicinsk rehabilitering och vård av äldre. Stärkandet av den fysiska, psykiska och kognitiva funktionsförmågan hör till de mest grundläggande delarna av äldrevården och hos oss jobbar vi alltid med utgångspunkt från att stärka, återställa eller minst upprätthålla funktionsförmågan hos klienten.

Vår allmännyttiga verksamhet grundades redan år 1986 och Stiftelsen för Nykarleby sjukhem verksamhet startade redan vintern 1991. Rehabiliteringsverksamheten har i tiden tillkommit för att fylla krigsinvalidernas och veterangenerationens behov, men de senaste åren har den geriatriska och medicinska rehabilitering, FPA-rehabiliteringskurser, intervallvård samt terapier i öppen form fått ett allt större utrymme i vår verksamhet.

Ring
Team picture

”Ta vara på det friska”

Åsikter

Dina åsikter respekteras

Vårdplanering

Individuell vårdplanering

Bemöts

Du bemöts med värdighet och
motiveras att öka din självständighet

quote icon
Vad säger kunderna om oss?

Kvinna 80 år

"Allt bra. Trevlig personal och bra rehabilitering."

Man 70 år

"Verkligen ett fint ställe, mångsidigt program både för kropp och själl. Underbar personal."

Geritrim logo

Om oss


Geritrim i Nykarleby är en självständig allmännyttig rehabiliteringsinrättning med drygt 30-års erfarenhet av mångprofessionell rehabilitering av äldre. Verksamhetsstället är beläget i centrum av Nykarleby. Rehabiliteringsverksamheten har i tiden tillkommit för krigsinvalider och veteraner. De senaste åren har medicinsk rehabilitering, rehabiliteringskurser samt intervallvård fått en större roll i verksamheten.

Fastigheten är anpassad för rörelsehindrade.

I fastigheten finns en terapibassäng med bastun, en terapiavdelning med flera behandlingsrum, gymnastiksal, testlaboratorium för mätning av fysisk funktionsförmåga, eget tillredningskök, hobbyutrymme, rum för samvaro, kabinett samt läsesal.

Personal

Kontakt information

Fyll i formuläret så tar vi kontakt så snabbt som möjligt.
Eller ring, e-posta eller besök oss på vårt kontor.

Feedback formulär

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Stiftelsen Nykarleby Sjukhem 2022
Web design by KeKu Design